Soft Gallery

Soft Gallery

Soft Gallery is een Deens kinderkledingmerk opgericht in 2007.
Elk seizoen werkt Soft Gallery samen met zowel lokale als internationale kunstenaars. Ze zetten unieke seizoensthema's om in prints en handborduursels, brengen leven in het zachte canvas en geven elke collectie een organische flow met nieuwe mooie impulsen en variaties. D...

Soft Gallery

Soft Gallery is een Deens kinderkledingmerk opgericht in 2007.
Elk seizoen werkt Soft Gallery samen met zowel lokale als internationale kunstenaars. Ze zetten unieke seizoensthema's om in prints en handborduursels, brengen leven in het zachte canvas en geven elke collectie een organische flow met nieuwe mooie impulsen en variaties. Door samen te werken met kunstenaars streeft Soft Gallery ernaar om de kunst naar het oogniveau van kinderen te brengen en prachtige en inspirerende verhalen door te geven.

Soft Gallery voor een eigentijdse look.

De kleding is luxueus en eigentijds met een extra artistieke twist. Soft Gallery legt grote nadruk op hoogwaardige materialen en comfortabele silhouetten. De ontwerpen zijn eerlijk, tijdloos en persoonlijk.

Soft Gallery kinderkledij bij Bambola

Met een grote liefde voor de Deense fashion is Soft Gallery één van onze laatste aanwinsten. De maten lopen van 62 tot 164.

De collectie bij Bambola kan je ook online shoppen.

  • Soft Gallery jurk
  • Soft Gallery rok
  • Soft Gallery broek
  • Soft Gallery trui
  • Soft Gallery t-shirt
  • Soft Gallery collant

Alle kleren van Soft Gallery zijn ongekend populair dankzij de leuke, unieke en hippe ontwerpen. 

Benieuwd naar onze andere hippe babykleding en kinderkleding? Bekijk onze collecties voor het complete overzicht. 

Bestel Soft Gallery online bij Bambola

De leukste kleding van Soft Gallery koop je eenvoudig online bij Bambola. Naast de supersnelle levering profiteer je bij ons vanaf 50,- euro van een gratis verzending. We hebben diverse veilige betaalmethodes, en als u wilt kunt u ook achteraf betalen. Ontdek alle voordelen en bestel je Bambola kinderkleding vandaag nog!Meer

Soft Gallery Er zijn geen producten in deze categorie.