Merken Er zijn 15 producten

Subcategorieën

 • Lily-Balou

  Lily-Balou

  Lily-Balou is een Belgisch modemerk. Het werd in het najaar van 2011 gelanceerd als kinderkledingmerk door designer Anne De Smedt. Kleurrijk, duurzaam en comfortabel waren - en zijn nog steeds - de sleutelwoorden.

  Alle kledingstukken van Lily-Balou worden gemaakt met respect voor de planeet en voor de mensen die ze maken.

  Lily-Balou voor duurzame kledij

  Als kind wil je het liefst zelf elke dag je eigen kleren uitkiezen. De kleding van Lily-Balou is daarom zo ontworpen dat alle items mooi met elkaar te combineren zijn. Lily-Balou kinderkleding is kleurrijk en divers, zodat je volop kunt mixen en matchen voor verrassende outfits. Alles mag en alles kan!

  Een leuke Lily-Balou jurk of rok met een hippe Lily-Balou jas voor een leuke twist. Of kies voor een opvallende Lily-Balou broek met een met een hippe trui van Lily-Balou voor een fleurig en speels geheel. Lily-Balou lanceert elk seizoen een nieuwe collectie vol frisse ontwerpen. Hoe stylet je ze?

  Lily-Balou kinderkledij bij Bambola

  Eén van onze populaire kindermerken is Lily-Balou. Bambola heeft een uitgebreid assortiment Lily-Balou voor baby's, jongens en meisjes online. De maten lopen van maat 68 tot en met 152, dus van baby tot peuter tot tiener kan je kind genieten van Lily-Balou. Een greep uit de brede collectie:

  • Lily-Balou jurk
  • Lily-Balou rok
  • Lily-Balou broek
  • Lily-Balou trui
  • Lily-Balou hemd
  • Lily-Balou t-shirt
  • Lily-Balou collant of kousebroek

  Alle kleren van Lily-Balou zijn ongekend populair dankzij de leuke, unieke en hippe ontwerpen. 

  Benieuwd naar onze andere hippe babykleding en kinderkleding? Bekijk onze collecties voor het complete overzicht. 

  Bestel Lily-Balou online bij Bambola

  De leukste kleding van Lily-Balou koop je eenvoudig online bij Bambola. Naast de supersnelle levering profiteer je bij ons vanaf 50,- euro van een gratis verzending. We hebben diverse veilige betaalmethodes, en als u wilt kunt u ook achteraf betalen. Ontdek alle voordelen en bestel je Bambola kinderkleding vandaag nog!

 • Baba Kidswear

  Ba*Ba Kidswear

  Hou jij van retro of vintage kleding? Het merk Ba*Ba Kidswear, heeft sinds januari 2021 een nieuwe frisse look inclusief nieuw logo. De kleding is uiteraard ecologisch verantwoord. Design uit België, vakmanschap uit Europa. Organic én mooi. Prijsbewust én kwaliteitsvol. Bij Ba*Ba Kidswear krijg je het allemaal… en dat sinds 2010. Kinderkledij voor kinderen van voor leeftijden tot 0-jaar tot 12-jaar.

  Ba*Ba Kidswear voor een retro look

  Als kind wil je het liefst zelf elke dag je eigen kleren uitkiezen. De kleding van Ba*Ba Kidswear is daarom zo ontworpen dat alle items mooi met elkaar te combineren zijn. Ba*Ba Kidswear kinderkleding is kleurrijk en divers, zodat je volop kunt mixen en matchen voor verrassende outfits. Alles mag en alles kan!

  Een leuke Ba*Ba Kidswear jurk of rok met een hippe Ba*Ba Kidswear jas voor een leuke twist. Of kies voor een opvallende Ba*Ba Kidswear broek met een met een hippe Ba*Ba Kidswear zomerjas voor een fleurig en speels geheel. Ba*Ba Kidswear lanceert elk seizoen een nieuwe collectie vol frisse ontwerpen. Hoe stylet je ze?

  Ba*Ba Kidswear kinderkledij bij Bambola

  Eén van onze populaire kindermerken is Ba*Ba Kidswear. Bambola heeft een uitgebreid assortiment Ba*Ba Kidswear voor baby's, jongens en meisjes online. De maten lopen van maat 68 tot en met 152, dus van baby tot peuter tot tiener kan je kind genieten van Ba*Ba Kidswear. Een greep uit de brede collectie:

  • Ba*Ba Kidswear jurk
  • Ba*Ba Kidswear rok
  • Ba*Ba Kidswear broek
  • Ba*Ba Kidswear trui
  • Ba*Ba Kidswear hemd
  • Ba*Ba Kidswear t-shirt
  • Ba*Ba Kidswear collant of kousebroek

  Alle kleren van Ba*Ba Kidswear zijn ongekend populair dankzij de leuke, unieke en hippe ontwerpen. 

  Benieuwd naar onze andere hippe babykleding en kinderkleding? Bekijk onze collecties voor het complete overzicht. 

  Bestel Ba*Ba Kidswear online bij Bambola

  De leukste kleding van Ba*Ba Kidswear koop je eenvoudig online bij Bambola. Naast de supersnelle levering profiteer je bij ons vanaf 50,- euro van een gratis verzending. We hebben diverse veilige betaalmethodes, en als u wilt kunt u ook achteraf betalen. Ontdek alle voordelen en bestel je Bambola kinderkleding vandaag nog!

 • Arsène et les Pipelettes

  Arsène et les Pipelettes

  Arsène et les Pipelettes is een Frans kinderkledingmerk opgericht in 2005.

  De ontwerpsters, Chloé de Bailliencourt bracht haar zomervakantie door aan de Baskische kust en daarom heeft ze een zeer gewortelde band met de natuur, de oceaan en de bergen. En deze zal je ook volledig terug vinden in haar collecties. Bij het zien van haar ontwerpen heb ik instant goesting in een wandeling aan het zee'tje.

  Arsène et les Pipelettes voor een eigentijdse look.

  De kleding is luxueus en eigentijds met een extra artistieke twist. Arsène et Les Pipelettes legt grote nadruk op hoogwaardige materialen en comfortabele silhouetten. De ontwerpen zijn eerlijk, tijdloos en persoonlijk.

  Arsène et les Pipelettes kinderkledij bij Bambola

  Met een grote liefde voor de zachte en milieuvriendelijke kledij is Arsène et les Pipelletes één van onze toppers. De maten lopen van 62 tot 152.

  De collectie bij Bambola kan je ook online shoppen.

  • Arsène et les Pipelettes jurk
  • Arsène et les Pipelettes rok
  • Arsène et les Pipelettes broek
  • Arsène et les Pipelettes trui
  • Arsène et les Pipelettes t-shirt
  • Arsène et les Pipelettes collant

  Alle kleren van Arsène et les Pipelettes zijn ongekend populair dankzij de leuke, unieke en hippe ontwerpen. 

  Benieuwd naar onze andere hippe babykleding en kinderkleding? Bekijk onze collecties voor het complete overzicht. 

  Bestel Arsène et les Pipelettes online bij Bambola

  De leukste kleding van Arsène et les Pipelettes koop je eenvoudig online bij Bambola. Naast de supersnelle levering profiteer je bij ons vanaf 50,- euro van een gratis verzending. We hebben diverse veilige betaalmethodes, en als u wilt kunt u ook achteraf betalen. Ontdek alle voordelen en bestel je Bambola kinderkleding vandaag nog! • Soft Gallery

  Soft Gallery

  Soft Gallery is een Deens kinderkledingmerk opgericht in 2007.
  Elk seizoen werkt Soft Gallery samen met zowel lokale als internationale kunstenaars. Ze zetten unieke seizoensthema's om in prints en handborduursels, brengen leven in het zachte canvas en geven elke collectie een organische flow met nieuwe mooie impulsen en variaties. Door samen te werken met kunstenaars streeft Soft Gallery ernaar om de kunst naar het oogniveau van kinderen te brengen en prachtige en inspirerende verhalen door te geven.

  Soft Gallery voor een eigentijdse look.

  De kleding is luxueus en eigentijds met een extra artistieke twist. Soft Gallery legt grote nadruk op hoogwaardige materialen en comfortabele silhouetten. De ontwerpen zijn eerlijk, tijdloos en persoonlijk.

  Soft Gallery kinderkledij bij Bambola

  Met een grote liefde voor de Deense fashion is Soft Gallery één van onze laatste aanwinsten. De maten lopen van 62 tot 164.

  De collectie bij Bambola kan je ook online shoppen.

  • Soft Gallery jurk
  • Soft Gallery rok
  • Soft Gallery broek
  • Soft Gallery trui
  • Soft Gallery t-shirt
  • Soft Gallery collant

  Alle kleren van Soft Gallery zijn ongekend populair dankzij de leuke, unieke en hippe ontwerpen. 

  Benieuwd naar onze andere hippe babykleding en kinderkleding? Bekijk onze collecties voor het complete overzicht. 

  Bestel Soft Gallery online bij Bambola

  De leukste kleding van Soft Gallery koop je eenvoudig online bij Bambola. Naast de supersnelle levering profiteer je bij ons vanaf 50,- euro van een gratis verzending. We hebben diverse veilige betaalmethodes, en als u wilt kunt u ook achteraf betalen. Ontdek alle voordelen en bestel je Bambola kinderkleding vandaag nog! • Sofie Schnoor

  Het familiebedrijf SOFIE SCHNOOR is in 2001 opgericht door de ontwerper SOFIE SCHNOOR. Sofie wordt gedreven door haar creativiteit en ontwerpt alleen wat ze zelf zou dragen of haar eigen kinderen zou kleden. Die eerlijke, real-life basis geeft de twee merken een persoonlijk tintje en een authentiek gevoel dat alle collecties doordringt.

  De stijl is beetje edgy cool, sportief chic met een speelse twist in beide collecties. De SOFIE SCHNOOR collecties weerspiegelen de vraag van kinderen naar modieuze, coole kleding die comfortabel aanvoelt.

  8Y TOT 16Y

 • Ammehoela

  Go your own way! Because that's the only way. Ammehoela staat voor eigenzinnigheid. Collecties voor het kind dat net als zijn ouders relaxed in het leven staat. Comfort, fun en duurzaamheid zijn kenmerken die in elke collectie terugkomen. Iedere collectie is ontworpen voor nieuwsgierige kids die elke dag een stukje van de wereld ontdekken.

  OY - 12Y

 • Cost:Bart
 • Like Flo
 • The New
 • A Monday in Copenhagen
Toont 1 - 15 van de 15 items
Toont 1 - 15 van de 15 items